EXCLUSIVE GROOMING SESSION PLUS SIZE:  STYLISH & BEAUTIFUL

Kami telah membantu ribuan Wanita plus size dan kini nampak cantik, anggun dan yakin tanpa membeli pakaian tidak terlalu mahal. Bila dah bergaya, kerjaya dan kehidupan pun meningkat.

CuteCarry hanya membuka peluang ini kepada EXCLUSIVE GROOMING SESSION PLUS SIZE:  STYLISH & BEAUTIFUL.

CuteCarry berbesar hati hendak grooming 50 ORANG PLUS SIZE.

Harga asal ialah RM129 tetapi early bird hanya RM99. Anda pasti akan mengubah hidup anda. Jaminan wang dikembalikan jika anda tidak berubah selepas mengikuti coaching ini.

Siapa serius hendak berubah untuk yakin, bergaya dan  boleh klik link di bawah.

RM99.00

EXCLUSIVE GROOMING SESSION PLUS SIZE:  STYLISH & BEAUTIFUL

Category

FRUST Kan bila…
• Frustnya bila masuk butik berjam tapi semua tiada saiz. Akhirnya keluar butik dengan tangan kosong.
• Teringin beli baju online tapi tak berani sebab confirm tak muat.
• Orang lain cantik tetapi bila kita pakai nampak buruk, haukkk sis!
• Gembiranya dapat baju sepasang, tetapi bila sarung, baju muat, kain tak muat. Terpaksa beli dua pasang.
• Saiz ada, baju dah cantik tetapi bila pakai nampak tua dan lebih besar!
Muka kusam dan tidak berseri sebab tidak tahu warna yang sesuai.
• Ingin bergaya tetapi takut kena body shaming.

WANITA PLUS SIZE tidak perlu lagi risau. Anda akan cantik, bergaya dan berjaya.
akan dikendalikan oleh Hafiz Mustapha CUTECARRY, perunding imej yang telah membantu beribu wanita plus size bergaya dan berjaya dalam hidup.

Selepas menyertai Exclusive Grooming Session Plus Size: BEAUTIFUL  & STYLISH anda akan:

  • Membeli baju di butik online dan offline yang sepadan dengan saiz.
  • Mengetahui apakah pakaian yang sesuai dan tidak sesuai dengan bentuk badan.
  • Mix and Match pakaian supaya nampak bergaya dan kurus tanpa perlu turunkan berat badan.
  • Tahu dimana hendak mendapatkan baju plus size dengan harga murah.
  • Fesyen hijab dan make up yang sesuai dengan bentuk muka.
  • Tona warna yang bersesuaian dengan warna kulit.
  • Mendapat pujian keluarga, rakan dan team kerana pandai bergaya
  • Yakin bila bergaya.
TOPIK 1: BENTUK BADAN PLUS SIZE

Terdapat pelbagai jenis badan plus size daripada besar di bahagian perut, dada, punggung, lengan sehingga rangka besar. Kenali dahulu badan plus size sebelum membeli pakaian. Tips Step by step akan diberikan untuk anda tahu bentuk badan.

TOPIK 2: SPESIFIK PAKAIAN UNTUK PLUS SIZE

Jangan salah pilih pakaian kerana anda nampak lebih besar. Kami akan kongsi tips head to toe berkenaan pakaian yang sesuai daripada LENGAN BESAR, BAHU BIDANG, PERUT BESAR, PUNGGUNG BESAR SEHINGGA SAIZ KAKI.

TOPIK 3: SHOPPING VIRTUAL DAN OFFLINE

Beratus jenama-jenama PLUS SIZE di pasaran. Tetapi adakah ia sesuai untuk anda atau nampak lagi BESAR DAN MAKCIK-MAKCIK? Kami akan membantu anda memilih JENAMA PLUS SIZE yang bersesuaian  dengan BENTUK BADAN DAN PERSONALITI.

TOPIK 4: HIJAB DAN MAKEUP (Praktikal)

Macam mana nak sorok pipi kembung, cover double chin ? Shawl dan make up boleh buat anda nampak kurus.

TOPIK 5: MIX AND MATCH PLUS SIZE

Salah MIX AND MATCH akan nampak serabut. Tidak mahir mix and match juga menyebabkan anda membeli pakaian kemudian tidak pakai! Kami akan bantu anda MIX AND MATCH menggunakan konsep CUTECARRY STYLE ANALYSIS (CSA)

TOPIK 6:  WARNA SESUAI UNTUK KULIT

Salah pilih warna muka kusam, muka tidak berseri. Setiap orang ada warna yang sesuai dan tidak sesuai. Kami akan bantu memilih warna hijab dan pakaian untuk TONA KULIT ANDA. Muka nampak berseri dan bergaya.

TOPIK 7: YAKIN DIRI PLUS SIZE

Wanita plus size tidak mahu bergaya kerana mereka takut body shaming. Kami akan bantu anda memperolehi keyakinan diri untuk terus BERGAYA dan seterusnya BERJAYA dalam KERJAYA & KEHIDUPAN.

Kami telah membantu ribuan Wanita plus size dan kini nampak cantik, anggun dan yakin tanpa membeli pakaian tidak terlalu mahal. Bila dah bergaya, kerjaya dan kehidupan pun meningkat.

CuteCarry hanya membuka peluang ini kepada EXCLUSIVE GROOMING SESSION PLUS SIZE:  STYLISH & BEAUTIFUL.

CuteCarry berbesar hati hendak grooming 50 ORANG PLUS SIZE.

Harga asal ialah 129 tetapi early bird hanya RM99. Anda pasti akan mengubah hidup anda. Jaminan wang dikembalikan jika anda tidak berubah selepas mengikuti coaching ini.

Siapa serius hendak berubah untuk yakin, bergaya dan  boleh klik DAFTAR SEKARANG atau HUBUNGI NOMBOR dibawah:-

SEMINAR ZOOM PLUS SIZE “STYLISH AND BEAUTIFUL”

Tarikh: 14 – 15 OGOS 2021 (Rakaman di berikan jika tidak sempat menonton)

MASA: 10 PAGI – 5 PETANG

PERCUMA
Coaching Seumur Hidup di dalam CuteCarry Exclusive Group. Beratus video dan tips.

NAK team CuteCarry bantu daftarkan?

Fafa : 019-337 6807

Iszuan : 019-299 6807

Aida : 019-511 6807

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EXCLUSIVE GROOMING SESSION PLUS SIZE:  STYLISH & BEAUTIFUL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *